Taas paluu arkeen on koittanut. Se merkitsee myös, että Hayldonit jatkuvat, tosin vaisulla jaksolla -en ole luovalla päällä, koska tulin pitkältä matkalta klo: 14:00 maissa... Katsotaan nyt mitä tapahtuu, ja tapahtumat saattavat olla nurin kurin -kukapa muistaisi mitä pelasi 3 viikkoa sitten?  

777492.jpg

Rahatilanne oli nyt tarpeeksi hyvä talon laajennukseen. 20 000§ saldo kuitenkin hupeni silmissä, kun Milanoran oli pakko saada huippu mukavat sohvat -ja Tintin jätti telkku uuteen olohuoneeseen. Olohuone on tuo pikku ripla tuolla pihatien lähellä.

777499.jpg

(Grr... Timantti unohtui!) Voitte uskoa, että tuollainen jätti maksoi mansikoita melko köyhälle Hayldonin perheelle. Tintti ja Milanora erityisesti viettävät aikaa uudessa loikoiluhuoneessa. Milanora oli pistänyt parastaan sisustaessa tätä huonetta -ja niin oli maksumies Leokin. Eikö olekkin soman lämpöinen huone?

777498.jpg

Eikä pelikonsoliakaan jätetty unholaan! Teräsmummokin pelasi raakoja tappelupelejä mielellään -Leo tosin halusi vallata pelikoneen aina hienolla Prinsessan stailaus -pelillään, jossa sai itse valita vaatteet prinsessalle ja pelikentissä kerättiin vaaleanpunaisia helmiä. Leo etsi hullun lailla kentistä niitä pallukoita ja aina löytäessään hyökkäsi telkkarin ruudun eteen tanssimaan ja kuolaamaan. Siksi ruutu pestään joka päivä...

777416.jpg

Ohops! Lisälaajennus taitaa olla paikallaan, sillä Lindan massussa taitaa killuskella uusi penikka...

777415.jpg

Täällä menee hyvin. Leo maksimoi kaikki taitonsa!

777429.jpg

Lindan raskaus oli rankkaa. Rankkuutta lisäsi se, ettei raukka saanut edes nukkua kunnolla Leon päästessä pelivuoroon pelaamaan Prinsessa -peliään.

777433.jpg

"Äiti! Minä keksin miten listimme homppeli-papan! Sokaisemme auringolla!" Tintti keksi. "Shh... Tintti! Mistä sinä eh... Tuollaista keksit, että tappaisimme iki-ihanan Leo -papan vai!" Linda yritti. Tintti ei ollut katsonut ympärillee, ja huomannut, että Leo oli tullut pois Prinsessa -pelin parista ja laskeutunut keittiön pöydän tuoleille. Nyt Tintin naamaa kuumoitti ja se hehkui kuin tomaatti, muttei sitä huomannut oikeastaan kun hän oli tummaa rotua.

777446.jpg

"Ahaa, te aiotte ristiä minut! Miten mukavaa, että ristitte minut käyttämään vaaleanpunaista korua! Minusta tulee korujen kuningas... Korujen valtias! Saan kaikki maailman helmikorut, miten ihanaa!" Leo iloitsi. "Eh... Tuota... Niin juuri! Mutta emme pystynytkään ristimään sinua korujen valtiaaksi, koska... Sinun pitäisi olla 20 -vuotias, ettet sokaistuisi auringosta," Linda keksi hätävalheen. Leo purskahti itkuun ja juoksi rakkaan prinsessa pelinsä luo. Linda ja Tintti huokaisivat helpotuksesta, onneksi Leo on niin pöljä ja vanha, ettei kuule kaikkea oikein. Linda katsoi Tinttiä viekkaasti. "Ei enää sanaakaan isäni listimisestä..." "...Tarkistamatta selustaa... Juu, juu, lupaan olla varovainen," Tintti keskeytti.

777432.jpg

Seuraavana leppoisana iltana Linda pompahti tuntiessaan mahansa venyvän. Vauva siellä mahassa oli, tai sitten jalkapallon kokoinen kasvain, Linda ajatteli.

777425.jpg

Raskaus oli raskaampi kuin Tinttiä odottaessa, joten Linda turvautui mieltä rauhoittavaan kalkkunatanssiin. Ennen aloittamista hän venytteli hieman, ettei paikat tulisi kipeiksi.

777431.jpg

Seuraavana iltana itsepäisen oloinen pienokainen päätti pullahtaa ulos. Linda huusi kivuista, mutta kaikki muut olivat töissä paitsi Leo ja Tintti. Leosta ei ollut apua, sillä prinsessan meikkien laitto oli "pahasti kesken".

777460.jpg

Vähän ajan päästä muu talon väki ryntäsi sisään huutamaan kuin hullut nähdessään Lindan synnyttävän.

 

...Seuraava kuva aiheuttaa minulle näppylöitä, ja voitte kuvitella kuinka seinätkin tärisivät minun kiljuessa kurkku suorana...

 

777470.jpg

NOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... Linda kunnioita minua sen verran, että älä punnerra kaksosia! Pidä se siellä sisälläsi vaan, ei täällä tuplaPOIKIA kaivata!

777423.jpg

Viimeisenä syntynyt Riivaaja sai nimekseen Milo ja Riivaaja nro.1 nimettiin Lennyksi. Krrauummmhhh... Arvatkaa kuinka sappeni kiehuu, kun peli ei voinut siunata onnen hippusta ja antaa toisen lapsen olla tyttö! Takaisin "i-i-ihaniin" pojankoltiaisiin. Lenny on tummaihoisempi, ja peri ihonvärinsä äitinsä ja isänsä välistä ja omaa äitinsä ja mumminsa kauniit vihreät silmät. Milo taas omistaa äitinsä, ukkinsa ja mummonsa ihon värin ja Timpan (sekä Leon) rumemmat vihreät simmut.

777471.jpg

Tinttiiiiiititititinntntititiinnn... Tämä nerous sai 2. päivänä 10 todistuksen, yleensä minun simini saavat sen vasta kolmantena päivänä!

777440.jpg

Hehhe he, varaudun rahavirtaan -Leo on uransa huipulla! Nyt taskussani on yksi platinahauta, toivottavasti se ei putoa sieltä...

777747.jpg

Hayldoneillä vallitsee jätkävalta, vaikka enimmäkseen akat määräävät kaikki asiat. Tässä kuvassa on kaikki perheen hulivilit -ja pöljät ukot. Ompa Milolla suloinen ilme... :) Milo on Timpan lellikki, kun taas Linda suosii Lennyä enemmän. Potuttaavaa.

777453.jpg

Kaksosien vauva-aika alkoi olla ohi. He olivatkin kuitenkin kilttejä, ja itkivät vain nälkää ja sotkuisia vaippoja. :) Ensimmäisenä kasvaa pari minuuttia nuorempi Milo -tietty isin sylissä!

777445.jpg777412.jpg

Nyt siirryttiin Lindan sylissä loikoilevaan Lennyyn.

777427.jpg777437.jpg

Ompa ne söpöjä... Vaikka vievätkin pirusti rahaa kasvaessaan lapsiksi, kun pitää hankkia uusia sänkyjä -ja huoneita!

777414.jpg

Lennystä tuli soma! Hänellä ei nenä ole typerästi ylhäällä, toisin kuin Tintillä (ihan vähän) ...

777495.jpg

Tästä katosi se iso kuva, joten käytetään nyt tätä himskatin pientä. ;) Siinä Milo. Kopio Tintistä, tosin vaaleana. Ei tuo ylänenä haittaa, kun se on vain pikkaisen ylempänä kun normaalisti. Kaikki pojat ovat oikeita hurmureita!

777413.jpg

Milanora oli nyt Yliopiston professori, ja hänelle oli kertynyt vapaapäiviä rutkasti, joten hän käytti niitä kaksosten opetukseen. Lenny ja Milo olivat kumpikin oppineet jo potalle.

777444.jpg

Tässä Linda on opettanut Milon käppäilemään. :)

Tässä tää tällä kertaa. Seuraavan osan ajankohdasta en osaa sanoa, mutta siinä ei pitäisi mennä 3 viikkoa. :) Lähiaikoina ilmestyvät osat ovat suurimmaksi osaksi arkea ja pentujen kasvamista, mutta Legacyissä on sellaista pakko käydä läpi. Älkää silti tympeentykö! ;D

Kommentoithan? Edes uuden osoitteen kunniaksi, ettei paikka jäisi kuolleen hiljaiseksi...