Viime osassa nähtiin kaksosten kasvua ja niiden pentujen syntymistä maailmaan... Pitemmittä muisteluitta tässä tulee 10. osa!

777438.jpg

Aloitetaampa tämä jakso surullisilla uutisilla. Rakas perheen lempikoira (tämmösiä nää Hayldonit on, valitsee lellikin aina kaikista -ihmisistä, eläimistä...) Ringon oli aika lähteä ilkeän viikatemiehen mukaan. Huijasikin Ringoa... Pyh, heitti kepin ja Ringo sitten haki... Pyh.

777471.jpg

Yöllä Ringo oli lähtenyt maan kamaralta kohti vehreitä laitumia. Tintti tuli haikeana koulusta, mutta hänen mieltään varmasti kohensi 200§, mitkä hän oli saanut koulusta soittaessaan rumpuja.

796410.jpg

"Sinä voisit pyöräyttää vielä pari penskaa, että saataisiin tyttö perijän tittelin saajaksi..." Leo aloitti. Linda hymyili väkinäisesti, ja hänen mielessään velloi, miksei poika voisi olla perijä? Milanora murahti. "Älä nyt viitsi, hyviähän poikia nuo tämänhetkiset ovat! Ei tänne enään neljättä vilistäjää tarvitse, olen varma, että tässä on joku taka-ajatus," Milanora sanoi ärtyneenä. "-Sitä paitsi Lindan raskaudet ovat olleet hyvin vaikeita eikä enää tuskin ole mahdollistakaan saada lapsia tuossa iässä kun tyttö on muutenkin niin heikko," hän lisäsi. "Noh... Ajattelin... Jos tyttö olisi voinut hankkia..." Leo sopersi. "...HELMIKORUN?!" Milanora keskeytti. "Anteeksi vain mutta olen kurkkuani myöten täynnä tätä sinun ho... mobuumiasi!" Milanora keskeytti. Linda katseli hiljaa ja vaivautuneena vanhempiensa riitaa. Isä ei koskaan unohtaisi helmikoruaan.

796390.jpg

Timppa oli erittäin huolissaan pojistaan. "Ähh... Mitä jos se äijänkäppänä tekee lapsistani yhtä homomaisia kuin itse on? Toivottavasti poikani ottavat tällaisestä miehekkäästä isästään miehen mallin eikä siitä ... Siitä... No mikälie homppeli -ukosta," Timppa huolehti. Kröhöm... Miehekäs? Työksesikin teet raukkamaisia hommia. Pöllit jotain kynsien viilaajia ja huijaat ihmisiä siloittamaan kyntesi. ;D Miehekästä tosiaan...

796443.jpg

Kukas tämä namupala on? No siinä se kilttipoika Tintti seisoskelee. Kaikkien poikien tuli aika kasvaa kohti uutta ikää.

796384.jpg

Tässähän se jumbohuuli namupalakomistus hajupilvineen. Kuvittelin, että tuo vihreä lemu peittyisi tapettiin...

796389.jpg

Milosta ei ollut kunnon kuvaa. Otin sitten tämän missä hän maksimoi ruoanlaiton... Myös Lenny maksimoi sen, mutta en nähnyt tarvetta laittaa sitäkin tänne.

796408.jpg

"Mmmss... Onpa hyvää..." Leo maiskutteli uudella sohvalla. Jokin kuitenkin puuttui... Jokin... "HELMIKORU!" Leo huudahti ja nousi pystyyn. "Se koru on saatava... Se on saatava..." Sitten Leo nousi sohvalta ja marssi kohti...

796405.jpg

...Puhelinta. "Soitan vain vakuutusyhtiölle ja kerron, että olen nyt vanha ukko ja täyttänyt pyöreitä vuosia. Varmasti antavat lahjaksi jotain... Ihanaa... Vaaleanpunaista... Huippulääkärille..." Leo ajatteli iloissaan. Sitten hän näppäili numeron ja puhelin alkoi tyyttäämään. "Vakuutusyhtiöstä. Haloo?" sanoi käheä naisääni. Leo köhäisi. "Leo Hayldon päiv," sanoi Leo. Yht'äkkiä Leon puheen keskeytti puhelimen tuttu tyyttäys. Nainen oli katkaissut puhelun. Ilmeisesti vakuutusyhtiö muisti Leon viime soiton... (4. osa)

796372.jpg 

Lenny oli nähnyt pahaa unta ja hiipinyt isänsä viereen nukkumaan. "Toivottavasti Leo ei juo eliksiiriä, ettei jouduta kestämään häntä enempää..." Lenny houri unissaan. Hän oli nähnyt unta Leosta meikkipäisenä häntä ja veljiään jahtaamassa. Hän oli yrittänyt tunkea vaaleanpunaista helminauhaa heille -merkiksi suvun arvomiehistä?

796407.jpg

Timppa ja Milanora ylenivät kumpikin samana päivänä. Nyt Timppa oli Huijari ja Milanora Dekaani.

796428.jpg

Tästä alkaa vähän extraa, sillä varmaan joku on halunnut nähdä Hayldoneiden talon kokonaisuudessaan, joka nurkasta. Tässä sitä tulee! ;D

796415.jpg796417.jpg796418.jpg

Tämmöinen hirvitys jättiläinen on Hayldoneiden asuinsija. Pakko aina laajentaa, kun pennuille ei mahdu sänkyjä mihinkään. Joskus tämä talo oli ulkoa pieni ja nätti, muttei enää niinkään. Joistain paikoin pihaa ollaan koristeltu kivasti, pistetty aitoja ja pensaita -joita ei kukaan hoida...

796444.jpg

Aloitetaan "eteisestä", eli tilasta johon tullaan kun astutaan ovesta sisään. Se sisällyttää sisälleen ruokatilat, keittiön ja miniolohuoneen. Keittiö on uusittu vasta ja sen takia voi olla tililtäkin miinustunut 10 000... Nyt näillä tuhlareilla on rahaa 19 000§, kun vasta oli päälle 30 000!

796438.jpg796440.jpg

Tässä on miniolkkari. Se sisällyttää kivan pienen telkkarin ja mukavat huonekalut kuten modernin kirjahyllyn ja siihen kuuluvan pöydän sekä luonnonvalkoisen värisen sohvan.

796433.jpg

Nyt mennään talon nuorenparin huoneeseen. Mukava tunnelma, eikö? Ennen tässä oli se pläsä sänky, mutta kyllästyin näkemään simien seksielämän karuja saloja... Nyt ei päätkään mene tyynyistä läpi tai vauvamaha ponkaise peitoista! ;D

796432.jpg

Toinen pää huonetta. Tässä huoneessa on myös perijöiden muotokuvat.

796431.jpg

Sitten on koirien huone. Aikoinaan rakensin tämän jollekkin prinsessa tytölle, mutta lumen leijaillessa maahan minua kävi sääliksi kun koirat viettivät yönsä ulkona joten ne valtasivat tämän huoneen... Itseasiassa ei niitä prinsessojakaan ole näkynyt.

796435.jpg

Tässä on tän teininamumme Tinttendaalen huone. Tätä rajua teinin elämää. Ei sänkyjäkään pedata, kai se Tintti nyt kokeilee minkälaista on kiukutella isäpapalle ja äidille...

796434.jpg

Sitten tämä viime jaksossa esiin pullahtanut olohuone, jossa on se muhkea telkkari... Tässä Tintti vänkkää suu mutrulla läksyjensä kanssa. Muuten kokeilee taas kiukuttelemista, halusi välttämättä puurtaa läksynsä lattialla vaikka pöytiäkin oli tarjolla.

796370.jpg796430.jpg

Täällä on näiden namujen pesä. Nätti sinivihreä vaaleasävyinen huone. Epäilyttävän siistiä? Joo, näettehän noi laatikot sänkyjen alla? Pojat oppivat siivoamisen niksit ja ottivat ilon irti laatikoista... Piilottivat kaiken sinne. Säikähtäisitteköhän niitä pölypalleroita ja roinaa laatikoissa?

796386.jpg796388.jpg

Linda on oikea tyylilyyli. ;D ...

796442.jpg

...Ja niin on Tinttikin. Tässä näyte siitä teini-iän kiukuttelusta...

796385.jpg

...Ja tahtoi Leokin olla muodikas...

796413.jpg

...Tämä on Leon käsitys muodikkuudesta. Jos näette nuo "meikit" hänen naamassaan. Oikea mascara taiteilija... "Nyt ne varmana luulevat minua naiseksi ja antavat helmikorun ilman, että kukaan sanoo mitään!" Leo ajatteli. Joo, naiselta näyttää? Aika loukkaus meitä naisia kohtaa, vaan mitäpähän Leo tajuaa?

796396.jpg

Kuitenkin Milanora sattui olemaan pihalla. "Mitä hittoa sinä teet?! Olet "lainannut" meikkejäni ilman lupaa! Katsotaampa vaan ripsiväriäni tuon meikkaamisen jälkeen, olet tuhlannut sitä puoli purkkia ja harjaksetkin ovat satavarmana painuneet huonoiksi! Sekä huulikiiltonikin olet varmaan tuhlannut puoliin! Etkö sinä hyvä mies tajua, että olet naurettava!" Milanora raivosi.

796403.jpg

"Heh, heh... Äläs nyt pilaile. Eikö totta, että näytän aivan naiselta, ja ne myyvät minulle korun?"

796398.jpg

"Et todellakaan! Näytät vain hölmöltä, säälittävältä, yksinäiseltä ukkoparalta, joka on vinksahtanut! Ja kohta oletkin yksin jos et lopeta tuota meininkiäsi!" Milanora huusi. "Mitä?! Aina sinä loukkaat minua, nyt loukkasit niin verisesti, että voisin ottaa loputkin ripsivärisi korvaukseksi! Itsekkö osaat meikata paremmin, sinun meikkisi näyttävät aivan kuin olisit mies!" Leo huusi takaisin. Aijai Leo, oletko sinä nyt aivan pöljä... ;D

796411.jpg

"MINÄ SAAN SEN KORUN VAIKKA MIKÄ OLISI!" Leo raivostui. Milanora hymähti ja poistui paikalta. Miten hänen miehensä saattoi olla tuollainen, silti hän rakasti tuota pöljää ukon rahjusta. Ei sille mitään mahtanut.

796393.jpg

Ainiin, Hayldonit harrastavat rahanviljelyä! ;D

ssä tämänkertainen häslinki Hayldoneiden tuvan suunnalta. 11. osaa ei varmaankaan tulla näkemään netissä näin nopeasti, mutta kyllä se sieltä kumminkin tulee. Aion ehkä väsätä sukupuun tänne, kunhan joku neuvoisi miten saan siitä kuvan... Print Screenilläkö? Eipä mitään, kommentoippa tämänkertainen mielipiteesi osasta ja muistuttakaa katsomaan sitä kuvanlaadun laitaa...

Eikun kommentoimaan!